Naši partneri

KONTAKT INFORMACIJE

Naši partneri

Naši partneri su svetski lideri i renomirani proizvođači u industriji PVC i ALU profila.

Naši partneri Beohram d.o.o.

GEALAN

Kompanija Gealan je renomirani svetski lider u proizvodnji PVC profila.

Gealan

G-U GRETSCH UNITAS

Gretsch-Unitas je vodeća svetska kompanija kompletnih sistema okova za pro­zore i vrata, automatskih sistema ulaznih vrata, te sisitema za upra­vljanje objektima. Sa tradicijom dužom od 100 godina, sa preko 30.000 proizvoda, 3.700 zaposlenih i godišnjim obrtom od 500 miliona evra, firma G-U je lider na svetskom tržištu i pouzdan partner koji garantuje sigurnost.

GU

TERAPLAST

Kompanija Teraplast je članica korporacije „Hatipoglu“ koja posluje na svetskom tržištu od 1955. godine. Od 1997. godine kompanija počinje da proizvodi PVC profile i postaje jedan od svetskih lidera u ovom poslu. Na svojih 1.000.000 kvadratnih metara proizvodnog pogona proizvedu preko 30.000 tona PVC profila.

HOPPE

Kompanija Hoppe je svetski lider iz oblasti proizvodnje i distribucije ručica za prozore i vrata. Osnovana je sada već daleke 1952. godine u blizini Dizeldorfa, Savezna Republika Nemačka. U kompaniji izrađuju proizvode vrhunskog kvaliteta u svojim pogonima koji se prostiru na preko 1.200.000 kvadratnih metara širom naše planete.

Hoppe

KLAES

Kompanija Klaes je svetski lider u oblasti inovativnih softverskih rešenja vezanih za izradu prozora, vrata i fasada. Tokom proteklih 30 godina Klaes se razvio od preduzeća jednog čoveka lociranog u Rosenheim-u 1983. do savremene globalno operativne kompanije. Oko 220 zaposlenih u 27 zemalja, lokalizacija na 26 jezika i više od 7.000 klijenata u više od 50 zemalja potvrđuju ovaj napredak.

Klaes