Dobrodošli

KONTAKT INFORMACIJE

Dobrodošli | O nama i našoj kompaniji | Beohram

Dobrodošli na sekciju O nama. Beohram je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom PVC i ALU proizvoda.

O nama | Dobrodošli | Beohram d.o.o.

DOBRODOŠLI | O NAMA

BEOHRAM je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se više od 10 godina bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti pvc i alu stolarije.

Naša misija je da domovi budu topli, sigurni i ekonomični. Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da objasnimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti. Na ovaj način zajedno možemo sprečiti nepotrebne gubitke energije i čuvamo životnu sredinu za buduće generacije.

Do sada poverenje nam je ukazalo više od 60.000 domova, u čije živote smo utkani kroz proizvode koje plasiramo. Ponosni smo što zajedno sa budućim generacijama, koje nasleđuju naše proizvode, činimo životne tenutke naših klijenata dugovečnim.

Posedujemo proizvodnju Beohram plus d.o.o. koja se prostire na 3200m2 u Železniku. Proizvodnja je opremljena najsavremenijim softverskim rešenjima i mašinama, što omogućava izradu gotovo savršenog proizvoda. Bavimo se uvozom-izvozom, veleprodajom i maloprodajom.

Mreža prodajnih mesta, ekskluzivnih salona konstantno se umnožava kako u Srbiji, tako i inostranstvu. Poslovanje smo proširili otvarnjem izložbenog salona u Amsterdamu.

Inovativnim konceptom prodaje, kojim pored maloprodajnih objekata i mreže distributera, proizvode plasirmo i putem direktne prodaje, omogućili smo klijentima komformu i sigurnu kupovinu u udobnosti svoga doba.

Eksperti kompanije Beohram pružaju besplatne usluge i stručne savete, brzo i efikasno. Važimo za kompaniju koja proizvodi i prodaje vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Dugogodišnje uspešno poslovanje i širenje, zasnovano je na preporukama zadovoljnih klijenata. Pored mnogobrojnih nagrada dobijenih u 2013, 2014, 2015, 2016. i 2017 godini, odnos međusobnog poverenja za našim klijentima smatramo najvećim kapitalom.

Svaki dan za nas novi je izazov. Iz izazova crpimo novu snagu da nastavimo sa pomeranjem postavljenih granica. Kroz uspešno prevaziđene izazove potvrđujemo da je u životu i poslu sve moguće! Hvala vam na ukazanom poverenju, za planove koje imamo ovo je tek početak!

Dobrodošli u BEOHRAM!