PVC Stolarija

PVC stolarija je izuzetno praktičan tip stolarije koji karakterišu izuzetno čvrsti i pouzdani materijali. Bilo da gradite svoj novi dom ili želite da unapredite trenutnu situaciju u Vašem domu, PVC prozori i vrata su pravo rešenje za Vas. Odlično su rešenje za toplotnu i zvučnu izolaciju. Izrađena od materijala koji ne truli, ne menja boju ili postojanost, ovaj tip stolarije štedi Vaše vreme i novac. Pored toga, PVC smanjuje ekološka zagađenja i rasipanje toplote iz Vašeg doma.

Pošto zahteva minimalno održavanje, PVC stolarija odgovara svačijem životnom stilu. Raznovrsnost tipova dizajna i boja olakšavaju savršeno uklapanje u enterijer Vašeg doma. BEOHRAM d.o.o. Vam nudi kvalitetnu nemačku stolariju, sa garancijom od 10 godina na proizvode iz našeg asortimana. U našoj ponudi se nalaze kvalitetna PVC vrata kao i izuzetno postojani PVC prozori u raznim bojama i dezenima.

PVC stolarija iz naše bogate ponude će sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Međutim, ako ipak imate neke nedoumice mi smo tu za Vas od 8:00 do 20:00h, svim danima osim nedelje. Posetite nas još danas ili nas pozovite na +381 11 23 63 320.