fbpx

PVC Stolarija

PVC stolarija je veoma praktičan tip stolarije koji karakterišu izuzetno čvrsti i pouzdani materijali. Bilo da gradite svoj novi dom ili želite da unapredite trenutnu situaciju u Vašem domu, PVC prozori i PVC vrata su pravo rešenje za Vas.

PVC stolarija je po mnogo čemu jedinstvena, ali i najpopularnija u savremenom građevinarstvu. Iako se danas za stolariju koriste najrazličitiji materijali, jedan je poseban! Svakako to je PVC. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu. Ima višestruku primenu, jer pruža modernu alternativu tradicionalnim materijalima kao što su drvo, metal, guma i staklo. Ovi proizvodi su često lakši, jeftiniji i nude mnoge prednosti zbog svojih performansi.

PVC zamenjuje tradicionalne građevinske materijale poput drveta, metala, betona i gline u mnogim primenama. Prilagodljivost, ekonomičnost i potvrđeni rezultati uspešnih primena znače da je najvažniji polimer građevinskog sektora. Neka od osnovnih i najvažnijih svojstava PVC stolarije su: čvrsta, ali lagana; lako se ugrađuje; izuzetno je trajna; isplativa je; napravljena je od sigurnog materijala; otporna na vatru; prilagodljiva je…

PVC stolarija je odlično rešenje za toplotnu i zvučnu izolaciju. Izrađena od materijala koji ne truli, ne menja boju ili postojanost, ovaj tip stolarije štedi Vaše vreme i novac. Pored toga, PVC smanjuje ekološka zagađenja i rasipanje toplote iz Vašeg doma.

Pošto zahteva minimalno održavanje, PVC stolarija odgovara svačijem životnom stilu. Raznovrsnost tipova dizajna i boja olakšavaju savršeno uklapanje u enterijer Vašeg doma. BEOHRAM Vam nudi kvalitetnu nemačku stolariju, sa garancijom od 10 godina na proizvode iz našeg asortimana. U našoj ponudi se nalaze kvalitetna PVC vrata kao i izuzetno postojani PVC prozori u raznim bojama i dezenima.

PVC stolarija iz naše bogate ponude će sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Međutim, ako ipak imate neke nedoumice mi smo tu za Vas od 8:00 do 18:00h, svim danima osim nedelje. Posetite nas još danas ili nas pozovite na +381 11 23 63 320.