Klizni i harmonika prozori i vrata

KONTAKT INFORMACIJE
Klizni prozori i vrata Harmonika prozori i vrata

KLIZNI I HARMONIKA PROZORI I VRATA

U našem prodajnom asortimanu imamo PSK, paralelno-klizne, podizno-klizne, kao i harmonika prozore i vrata. Klizni i harmonika prozori i vrata su pogodni kada klijent želi da maksimalno iskoristi prostor, a istovremeno dobije više svetlosti. Klizne i harmonika sisteme u fabrici za prozore i vrata Beohram d.o.o. proizvodimo u aluminijumskim profilima firme Aluminco AL 205, AL 230, AL 200, AL 220, AL 250 sa najboljim i jedinstvenim tehnološkim rešenjima okova našeg nemačkog partnera G-U.

Klizna PVC vrata
Klizna PVC vrata

KLIZNI PVC PROZORI I VRATA SE RADE U TRI VARIJANTE

PSK PROZORI I VRATA

PSK ili Paralelni klizno-nagibni prozori i vrata otvaraju novu dimenziju funkcionalnosti i dizajna PVC stolarije. Jedno od krila u ovakvom sistemu može da bude u položaju kipa ili paralelno da kliza na drugo krilo koje je fiksno. PSK-a predstavljaju optimalno rešenje za prozore i vrata od PVC-a srednjih i velikih dimenzija.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 800 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – od 900 do 2550
Težina krila koje kliza (kg) – Do 150

KLIZNI PROZORI I VRATA

Paralelno-klizni prozori i vrata omogućavaju veće širine prolaza i veći komfor. Imaju samo funkciju klizanja jednog krila na krilo koje je fiksno. Klizno krilo se lagano i precizno kreće u otvoreni i zatvoreni položaj zahvaljujući inovativnoj tehnologiji firme G-U čime se omogućava lakše rukovanje.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 850 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – od 900 do 2550
Težina krila koje kliza (kg) – Do 200

PODIZNO-KLIZNI PROZORI I VRATA

Podizno-klizni prozori i vrata idealno su rešenje za zastakljivanje velikih dimenzija. Sistemi koji predstavljaju sam vrh dizajnerskih i tehnoloških rešenja. Moguće je realizovati od dva do šest krilnih elemenata u svim uobičajnim šemama.
Mogućnost motornog upravljanja i nosivost do 400kg.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 700 do 3300
Visina krila koje kliza (mm) – od 850 do 3250
Težina krila koje kliza (kg) – Do 400